Потап розповів, чому Настя Каменських краще, ніж його колишня Ірина Горова

Український репер Олексій Потапенко (Потап) прийшов на інтерв'ю до телеведучої Маші Єфросиніної та поділився секретами.

На одне із запитань Потап відповів: “Моя дружина прощає мені все! “. Він розповів, що його дружина Настя Каменських зустрічає його з корпоративів ніжними поцілунками, і каже приємні слова.

“Мій дружині подобається, коли я подобаюся іншим жінкам “

Так Олексій Потапенко описав взаємини з Настею Каменських. Він також додав, що він не соромиться робити компліменти іншим жінкам, і сказав Єфросиніній що вона привабливо виглядає. Також він провів паралель, пояснивши тим, що і Маша Єфросиніна, і Настя Каменських брюнетки, обидві дуже талановиті знаменитості, і обидві неймовірно сексуальні.

Маша Єфросиніна та Потап
Маша Єфросиніна та Потап

Потап відзначив, що сама Каменських навчила його цієї довіри і відкритості.

Також Потап відзначив, що раніше він не ставився так довірливо до людей. Зокрема, в його шлюбі з Іриною Горовою він перевіряв її телефон, і Горова також копалася в його телефоні.

“Коли я почав зустрічатися з Настею, я зрозумів – можна по-іншому жити і вибудовувати відносини. Виявляється, ніхто не буде збирати про мене плітки і нічого вишукувати в інтернеті “, – поділився репер.

Нагадаємо, весною 2019 року Потап і Настя Каменських офіційно уклали шлюб. До цього вони таємно зустрічалися, приховуючи свій роман не тільки від публіки, а й від рідних.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.