Юлія Саніна стала ще однією учасницею “Танців з зірками”: хто наступний?

Солістка рок-групи The Hardkiss Юлія Саніна стала ще однією учасницею нового сезону "Танців з зірками". Виклик #танціззіркаміchallenge вокалістка прийняла від актриси Дарини Петрожицької, яка теж побореться за перемогу на паркеті.

Всі фанати танцювального змагання “Танці з зірками” з нетерпінням чекають осені, адже на телеекранах почнеться новий сезон шоу. Поки глядачі представляють, як зірки демонструватимуть свої таланти на паркеті на в парі з професійними танцюриста, організатори починають знайомити громадськість з новими учасниками.

Перший, чиє ім’я розсекретили творці шоу, став співак Олег Винник. Саме він запустив традиційний #танціззіркаміchallenge, який нові учасники передають одне одному, щоб познайомитися з майбутніми уболівальниками.

Таким чином, вже відомо, що конкуренцію Олегу Виннику у вересні складуть екс-“ВІА Гри” Надія Мейхер і Санта Дімопулос, актор Тарас Цимбалюк, його колега Дарина Петрожицька і рок-виконавиця Юлія Саніна.

Юлия Санина на шоу "Х-фактор"
Юлія Саніна на шоу “Х-фактор”

Юлія відома як солістка колективу Тhe Hardkiss і суддя вокального шоу “Х-фактор”. Співачка в свою чергу передала челлендж учасниці групи “НеАнгели” Славі Камінської. Вона вже брала участь в третьому сезоні, однак не змогла вийти на паркет через травму. Зараз глядачі з нетерпінням чекають відповіді Слави.

Сама ж Саніна зізналася, що довгі роки вона жила з установкою, що рокери не танцюють, але в глибині душі завжди мріяла спробувати себе в цьому виді мистецтва.

“Навіть на сцені я не стою біля стійки з мікрофоном, я рухаюся і мені подобається дивитися, як люди сприймають це. Тому, я вирішила, що у мене одне життя і чому б не спробувати потанцювати, якщо цього хочеться, і зламати стереотипи про нетанцуючих рокерів”, — прокоментувала Юлія.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.