(Відео) Алла Сигарева не тільки чуттєво читає молитви. Пісня “Я буду любити тебе вічно ” – зачепить вас за душу

Любов подібна лихоманці, яка приходить і йде абсолютно незалежно від волі, немає ніяких вікових обмежень для любові.

Після цих колекцій відомих визначень мистецтва, науки і філософії, тут йде добірка поетичних визначень специфічного явища, яке одночасно більш аморфно, ніж мистецтво, більш цілеспрямовано, ніж наука, і більш філософськи, ніж сама філософія. Тут зібрані деякі з найбільш пам’ятних і позачасових ідей про любов, витягнутих з декількох сотень років історії літератури – насолоджуйтеся.

Курт Воннегут, який в деякому сенсі був екстремістом щодо любові, але також мав здорову дозу неповаги до неї в «Бузок Титану»:

“Мета людського життя, незалежно від того, хто її контролює, – любити того, хто поруч, щоб бути улюбленим.”

Анаіс Нін, чия мудрість в любові не знала меж, в «Літературній пристрасті: Листи Анаіс Нін і Генрі Міллера», 1932-1953 роки:

“Що таке любов, прийняття іншого, ким би він не був.”

 ""

Стендаль в своєму фантастичному трактаті 1822 року про кохання:

“Любов подібна лихоманці, яка приходить і йде абсолютно незалежно від волі. … немає ніяких вікових обмежень для любові. ”

Lemony Snicket: гіркі істини, яких не можна уникнути:

“Любов може змінити людину так само, як батько може змінити дитину – ніяково, і часто з великим безладдям.”

Сьюзен Сонтаг, чиї ілюстровані ідеї про любов були одними з найбільш популярних і опублікованих в минулому році статей в книзі «Як свідомість використовується для плоті: журнали і зошити», 1964-1980 роки:

“Немає нічого таємничого, ніяких людських відносин. Крім любові. ”

Як розуміє, що таке любов Алла Сигарева – ви дізнаєтеся в цій пісні. Прекрасні слова, чуттєва інтонація і душевне виконання.

Відео: пісня “Я буду любити тебе вічно”

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.