Діти Пугачової і Галкіна показали свої навички в гімнастиці: “Рембо і гімнастка” (ВІДЕО)

Максим Галкін у своєму мікроблозі поділився новим зворушливим відео, на якому своїми вміннями хвалилися Ліза і Гаррі.

Двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна зовсім скоро зможуть помірятися рівнем популярності зі своїми зірковими батьками. За буднями шестирічних Лізи і Гаррі пильно стежать сотні тисяч, якщо не мільйони, користувачів мережі у різних куточках світу.

Це не вигадані цифри — саме така статистика переглядів відео та фото з участю двійнят. Кадрами з дітьми регулярно ділиться їхній тато, Максим Галкін, у своїх соціальних мережах — публікації стабільно набирають кілька сотень тисяч лайків, тисячі коментарів і більше мільйона переглядів.

Не стало винятком і нове відео від зіркового сімейства. Алла і Максим повели Лізу і Гаррі гуляти на дитячий майданчик. Брату з сестрою особливо сподобалися гімнастичні кільця — діти вирішили показати свої таланти. Як завжди, вони це зробили по-різному, але по-своєму цікаво для шанувальників.

Ліза, як завжди, проявила старанність і наполегливість. Дівчинка самостійно дострибнула до кілець і міцно вхопилася за них, потім почала розгойдувати ноги, як ніби качає прес.

Наступним свій талант показав Гаррі, хлопчик не зрадив своєму хуліганському завзяттю. Він використовував кільця, як тарзанку, і почав на них гойдатися. За кадром були чутні голоси Алли Борисівни і Максима, які підбадьорювали дітей.

Коментатори залишили сім’ї безліч коментарів:

  • “Улюблений голос Алли Борисівни за кадром, це просто любов”;
  • “Прекрасні дітки! Щастя вам!”;
  • “Просто насолода для очей дивитися на вашу сім’ю”;
  • “Умнички, і дітки, і батьки”;
  • “Яка радість живе у вашому домі! Всім щастя і здоров’я!” — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.