(Відео) Актриса Олена Яковлєва пережила клінічну смерть. Експерименти її сина із зовнішністю

З самого раннього віку дівчинка мріяла стати актрисою.

Всім відома прекрасна актриса Олені Яковлєва. Вона полюбилася глядачам по багатьом фільмам. Всі її ролі випромінюють доброту і вчать любити і співчувати. Народилася Олені в м. Новоград-Волинському Житомирської області. Батько її військовий, мама працювала в НДІ. Прабабуся її була кріпак актрисою і сама Олена Яковлєва думає, що інтерес до акторства у неї в генах.

З самого раннього віку дівчинка мріяла стати актрисою.

Сама актриса двічі одружена. Другого чоловіка вона дуже любить, і їй навіть довелося піти від першого чоловіка через цю любов. Зараз вони з другим чоловіком актором Валерієм Шальних живуть уже понад тридцять років. Вона щаслива в шлюбі.

 ""

Актрисі довелося пережити клінічну смерть. Їй на сцені стало погано, але вона дограла роль і тільки після цього приїхала швидка допомога. У неї діагностували виразку. Під час операції – її організм не прийняв ліки, які їй ввели. Серце зупинилося. Настала клінічна смерть. Як згадує актриса вона бачила панель зі світлом. Однак вона вважає ці бачення – самонавіюванням.

Її син захоплюється татуюванням і буквально все тіло його вкрите тату. Щоб підтримати сина вони з чоловіком вирішили і собі зробити невеликі татуювання.

Як жила Олена Яковлєва весь цей час – можна дізнатися, подивившись це відео:

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.