15 років на сцені: Тіна Кароль записала зворушливе відео для фанатів

Тіна Кароль відсвяткувала 15-річчя на великій сцені. Рівно 15 років тому 20-річна Тіна приїхала на конкурс «Нова хвиля», з якого почався її зірковий шлях.

На своїй сторінці в Інстаграм Тіна Кароль опублікувала невеликий ролик, в якому подякувала шанувальникам її творчості і всім, хто підтримував її всі ці роки.

Відео співачка записала на Поштовій площі та поблизу річки Дніпро. Тіна з’явилася в кадрі, коли сонце тільки сходило. В її руках був стілець, який супроводжував її майже все відео. Для зйомки артистка вибрала довгу білу сукню, яке підкреслила чорним корсетом і легкий рожевий плащ. На голові Тіни була чорна хустинка з зображенням жовтих птахів. Макіяжу і пишної зачіски не було – співачка виглядала дуже просто і натурально.

«Здатися – це не про нас»

Під шум води Кароль подякувала своїм фанатам за любов. За словами артистки, вона хотіла, щоб всі найсумніші пісні, які вона писала, були близькі тільки їй, але вона розуміє, що всю ту біль проживали і її шанувальники. Вона цінує своїх фанатів і вважає їх «своїми людьми», яких їй вдалося знайти 15 років тому. Співачка додала, що якщо до когось «постукала біда» – головне не здаватися.

Нагадаємо, в 2005 році Тіна Кароль посіла друге місце на фестивалі «Нова хвиля». Незабаром після цього вона записала дебютний кліп на пісню «Выше облаков», з якого почалася її кар’єра.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?