Серіали з Хюррем Султан з «Величного століття»: вся правда про Мер’єм Узерлі

Шанувальники легендарного серіалу "Величне століття " точно впізнають цю актрису в іншому амплуа.

Величне століття – турецька серіал, який полюбили мільйони глядачів усього світу. А одна з його головних актрис Хюррем Султан, вона ж Мер’єм Узерлі, знайшла величезну армію фанатів. Крім Величного століття, вона засвітилася ще в кількох інших картинах.

Фільмографія Мер’єм Узерлі

Вперше дівчинка вийшла до глядача ще в п’ять років. Тоді їй дісталася маленька роль в театрі, яким керував її батько. Мер’єм сподобалося, і вона вирішила розвивати себе в цьому напрямку. Серйозний успіх прийшов до неї з картиною «Подорож без повернення». У ній дівчина професійно зіграла спецагента. Міжнародний кінофестиваль «Золотий апельсин» за цю роботу нагородив її спеціальним призом.

Мер'єм Узерлі
Мер’єм Узерлі

Потім деякий час у Мер’єм Узерлі не було запрошень в проекти. Раптово їй зателефонувала подруга з Туреччини, і сказала, що є можливість отримати головну роль в великих зйомках. Мер’єм зібрала валізи за один день, і навіть незнання мови не зупинило дівчину. Так вона пройшла кастинг і стала величною султаншею.

У 2015-му шанувальники таланту німецько-турецької артистки змогли насолодитися новою картиною з її участю – «Материнська рана». Це турецька драма, яку знімали ще й в Хорватії, і в Боснії. Потім в 2016 році була представлена мелодрама «Королева ночі». У 2017 році шанувальники Мер’єм Узерлі побачили на екранах роботу «Джінгёз Реджано», в якому вона виконала роль Гёзе, і «Інша сторона», де Мер’єм постала в образі героїні Сари. Однак всі серіали, які виходили після “Величного століття “, були не настільки рейтинговими.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.