Радянську актрису Олену Кондулайнен відвезли з інсультом прямо в реанімацію – стан вкрай важкий, жінка при смерті

Скандальна завезда радянського кіно святкувала в ресторані закриття театрального сезону і прямо під час вимови тосту впала - обширний інсульт. Які прогнози?

Олена Кондулайнен – відома радянська і російська актриса, естрадна співачка і політик. За національністю вона інгерманландская фінка (така народність), її справжнє ім’я Лембі Туттовілхо Контулайнен.

Олена Кондулайнен
Олена Кондулайнен

Олена знялася в 40 картинах, найвідоміша з яких «Сто днів до наказу» (1990 р), після якого її стали називати секс-символом СРСР. Картина присвячена дідівщину в радянській армії, а Кондулайнен там знімалася у відвертих сценах, що для тих часів було дуже сміливо.

Олена Кондулайнен в молодості
Олена Кондулайнен в молодості

Актриса в 1993 році створила партію «Вільної любові», але потім закинула політику.

Олена Кондулайнен
Олена Кондулайнен

В останні роки актриса служила в московському Театрі Місяця. 62-річна актриса брала участь в декількох постановках, ніяких проблем зі здоров’ям у неї не було.

Фото Олени Кондулайнен в 2020 році
Фото Олени Кондулайнен в 2020 році

У той день, після спектаклю, яким завершився театральний сезон, вся трупа поїхала в ресторан відзначити цю подію.

Олена Кондулайнен на червоній доріжці
Олена Кондулайнен на червоній доріжці

Олена була весела як завжди, нічого не віщувало біди. Вона вирішила сказати тост, встала з келихом і раптом її обличчя перекосилося, рука впала. Сусід за столом підхопив обм’якле тіло. Викликали швидку і актрису відвезли в реанімацію.

За словами її друзів, в лікарні діагностували гостре порушення мозкового кровообігу, неврологічну енцефалопатію. Вона періодично приходить до тями, але не може розмовляти, тіло наполовину паралізоване.

Олена Кондулайнен раніше
Олена Кондулайнен раніше

У лікарні її стан ще погіршився. Лікарі ніяких позитивних прогнозів поки не дають. З такими важкими мозковими ураженнями шанси вижити дуже мізерні.

Олена Кондулайнен в купальнику
60-річна Олена Кондулайнен в купальнику (фото 2018 року)

Дай Бог, Олена видужає і ще порадує глядачів своїми талантами.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.