Син Галкіна і Пугачової спантеличив батька життєвим питанням: маленький філософ (ВІДЕО)

Максим Галкін поділився у своєму мікроблозі зворушливим відео. Маленький Гаррі поставив татові цікаве питання, відповідь на який шоумен шукав разом з підписниками.

Особистий мікроблог шоумена Максима Галкіна вже давно перетворився в фото і відеоальбом його дітей — двійнят Лізи і Гаррі. Брат з сестрою зараз знаходиться на самому цікавому етапі свого життя, маленьких чомучок цікавить все навколо них. Шукати відповіді на дитячі питання доводиться їх зоряним батькам.

Наприклад, Галкін поділився з підписниками відео, на якому його син зумів поставити 44-річного телеведучого в глухий кут. Разом з Гаррі Максим дивився класику радянських мультфільмів “Ну постривай”.

Шестирічному хлопчику стало цікаво, чому Вовк постійно ганяється за Зайцем, адже той не зробив йому нічого поганого:

“Пап? Татко ?! А чому у Вовка завжди Заєць винен? Чому? Він же нічого не робить?” — поцікавився на камеру Гаррі Галкін.

Сам же шоумен так і не зміг знайти відповідь на такий несподіваний питання від сина. Шанувальники Максима спробували поміркувати з цього приводу в коментарях під відеороликом:

  • “Гарік мій хороший, стільки всього ще тобі належить дізнатися про несправедливість цьому житті “;
  • “У сильного завжди, безсилий винен “;
  • “Прекрасний хлопчик. Які розумні очі. Завжди вихований і цікавиться. Браво Максим, ви з Аллою прекрасно виховуєте дітей. Майбутня гордість Росії “;
  • “І тут татко завис “;
  • “Теж з дитинства мучив це питання”, — написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.