Чоловік не проти? Вагітна Ілона Гвоздьова станцювала біля басейна і розсекретила стать дитини

Ілона Гвоздьова, зірка телешоу "Танці з зірками " розсекретила стать майбутньої дитини і продемонструвала свій танцювальний талант в незвичайному відео.

Зірка українського шоу “Танці з зірками ” Ілона Гвоздьова в очікуванні другого малюка. Професійна танцівниця вже більше чотирьох років знаходиться в щасливому шлюбі і виховує дочку. Цього літа Ілона повідомила, що незабаром стане мамою вдруге.

У своєму особистому блозі дівчина розговорилася з передплатниками – вона дізналася стать майбутньої дитини. Під красивим фото, на якому хореограф позує в попелясто-рожевого шовкової тканини, Гвоздьова написала:

“Доброго ранку. Нарешті можу розвіяти ваші і мої сумніви і відповісти вам на запитання “

Илона Гвоздева
Ілона Гвоздьова

Далі вона опублікувала відео, на якому повідомила, що носить під серцем хлопчика. Ім’я майбутнього сина подружжя вже вибрали, до того ж не випадково. За словами Ілони, хлопчика вони назвуть Домінік, так як він був зачатий під час подорожі в Домінікану.

В цей же день в мережі з’явилося ще одне яскраве відео за участю Ілони Гвоздьової. Дівчина танцювала в купальному костюмі у басейна під нову пісню групи “Мізки ” “Чікабамбоні “, таким чином підтримавши реліз українських виконавців. Ролик з’явився на сторінці у Потапа.

До слова, передплатники дуже тепло прийняли такі яскраві й емоційні кадри:

  • “Ілона краще за всіх, навіть будучи вагітною “;
  • “Ілона найкраща “;
  • “Ілона, вітаю, все є, Пузік, попик, ніжки, Молодець! ” – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.