Сергій Лазарєв, Філіп Кіркоров та інші знамениті батьки-одинаки

Батьки-одинаки зустрічаються у сучасному світі набагато рідше жінок. Однак, серед знаменитостей теж є тата, які виховують своїх дітей самостійно. Детальніше про них читайте далі.

Сергій Лазарєв

Сергей Лазарев с сыном и дочкой
Сергій Лазарєв з сином і донькою

Сергія Лазарєва по праву вважають одним з найпривабливіших виконавців на естраді. Шанувальниці артиста буквально з нетерпінням чекають, коли він представить світу свою обраницю, однак сам Сергій продовжує ходити в неодружених. Це навіть наштовхнуло ЗМІ і деяких фанатів на думку, що у Лазарєва нетрадиційна орієнтація.

Сам же Сергій заперечує всі чутки і продовжує виховувати сина Микиту і дочку Анну. Діти співака народилися за допомогою сурогатної матері: син в 2014, а дочка в 2019 році. За словами Лазарєва, вихованням дітей він займається виключно самостійно.

Дмитро Шепелєв

Дмитрий Шепелев и сын Платон
Дмитро Шепелєв і син Платон

Син Дмитра Шепелєва та співачки Жанни Фріске Платон народився в 2013 році. Коли хлопчикові було всього два рочки його мама померла після тривалої боротьби з онкологією.

Телеведучий залишився один і сам зайнявся вихованням сина. Подейкують, що у Шепелєва зараз з’явилася нова кохана, проте про неї практично нічого не відомо, а сам Дмитро не любить давати інтерв’ю.

Філіп Кіркоров

Филипп Киркоров с дочкой и сыном
Філіп Кіркоров з донькою і сином

Король російської естради є щасливий батьком-одинаком сина і дочки. Про особисте життя 53-річного Кіркорова відомо досить мало фактів. Він був одружений на Аллі Пугачовій, однак про інших його романах ніхто нічого не знає.

Дочка Філіпа Алла Вікторія і син Мартін-Крістін з’явилися на світ за допомогою сурогатної матері, ім’я якої Кіркоров ретельно приховує.

Ніколас Кейдж

Николас Кейдж и сын Уэстон
Ніколас Кейдж і син Уестон

Сам виростив сина і американський актор Ніколас Кейдж. Тільки з часом він зізнався, що це було непросто.

“Коли він ще був маленьким, я вже був батьком-одинаком, і у мене з’являлося багато сумнівів. Але все-таки якщо ти чоловік, це ще не означає, що ти не можеш виховати дитину. Так що якщо ти ростиш сина сам, не здавайся, хто б що не говорив”, — згадує Кейдж.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.