Маша Єфросиніна з сином Олександром та чоловіком сходила в ресторан на ювілей – 3-річчя доньки Сергія Притули Соломійки, розважала всіх Лобода

Сергій Притула з дружиною Катериною влаштували свято на честь дня народження маленької Соломійки в одному з київських ресторанів. А в подарунок повезли її в заповідник Асканія Нова, де годували брикучих зебр.

Доньці Сергія і Катерини Притули Соломії вчора виповнилося 3 роки. З нагоди такої щасливої події батьки вирішили влаштувати свято, але невеликий, тільки для близьких.

Іменинниця з батьками
Іменинниця з батьками

Але гуляли по-дорослому – в одному київському ресторані. Гостей було небагато – Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим і сином Олександром, та з Москви прилетіла Світлана Лобода. Вона навіть заспівала для іменинниці та її гостей.

Маша Єфросиніна з сином
Маша Єфросиніна з сином

Маша була в гарній сукні смарагдового кольору з вишивкою, а Світлана – в стильному брючному костюмі. Решту гостей, як і подарунки, не показали.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Кожному гостю роздали пряник з віком іменинниці і його треба було з’їсти на щастя. Що з задоволенням було зроблено. Малятко навряд чи розуміла все, що відбувається, але гості були задоволені.

Син Маші Єфросиніної Олександр
Син Маші Єфросиніної Олександр

Батьки напередодні дівчинку повезли в Асканію Нову – показати зебр і інших тварин.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!