Помирає зірка “Кармеліти ” Катерина Жемчужна

76-річна зірка серіалу «Кармеліта. Циганська пристрасть »Катерина Жемчужна потрапила в лікарню. Стан народної артистки тяжкий.

У лікарню Жемчужна потрапила ще три дні тому – 30 липня. Катерина скаржилася на головні болі і високий тиск. Лікарі надали першу допомогу, однак стан покращився тільки на деякий час.

Зірка "Кармеліти" Катерина Перлова
Зірка “Кармеліти” Катерина Перлова

Зірка “Кармеліти” Катерина Жемчужна була доставлена в лікарню імені В. В. Вересаєва

Після своєї госпіталізації народна артистка Катерина Андріївна сама вийшла на зв’язок з журналістами і повідомила, що стан покращився, але все одно залишається слабкість. Як уточнює Жемчужна, зараз у неї тиск близько 160/100. Також Катерина Жемчужна зазначила, що лікарі ставляться до неї добре, і надають кваліфіковану допомогу. Вона закликала всіх шанувальників своєї творчості відповідально ставитися до здоров’я.

Відзначимо, серіал Кармеліта вийшов в Росії в 2009 році. Ця вітчизняна мелодрама буквально з перших серій прикувала до телеекранів тисячі глядачів по всій країні. На різних конкурсах серіал “Кармеліта ” отримував найвищі нагороди і переконливі рейтинги.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.