Колишня Козловського Раміна важко переживає втрату: “Її немає з нами вже місяць … “

Блогерка і авторка Ютуб-шоу Раміна Есхакзай у себе в Інстаграм зробила пост, присвячений зниклій собаці.

На думку знаменитості, її собачка Марсі втекла, і зараз живе у невідомих людей, які не хочуть віддавати її. Щоб проілюструвати пост, екс-учасниця Холостяка вибрала знімок, де вона з іншого собачкою чихуахуа на ім’я Сири. На фотографії Раміна позує в однотонному костюмі. Можна припустити, що фотографія зроблена на одній з прогулянок.

Колишня Козловського дуже переживає з приводу втрати собаки

Як відомо з Інстаграму Раміни, увечері 28 червня 2020 року, коли вона зі своїми вихованцями вийшла на прогулянку, їм на дорозі зустрілася велика собака. Маленькі Сірі і Марсі злякалися і розбіглися в різні боки. Сірі знайти вдалося, а ось Марсі шукають вже більше місяця.

 

Власниця собак зверталася в різні розплідники і притулки, кілька разів об’їхала Київ і околиці, але результату це не дало. На думку ведучої проекту “Ходять чутки “, її улюбленця просто хтось забрав додому і не хоче віддавати.

“Ні, ми не знайшли Марсі, це #siridog. Марсі вже місяць живе у невідомих мені людей, які не збираються її віддавати. Але, я впевнена, що колись вони будуть гуляти і я, або хтось із фоловерів, побачимо це і заберемо назад нашого пса. Знаю історії, коли через рік повертали собаку додому. Ох, вже ці люди “, – обурюється Раміна Есхакзай.

Шанувальники всіляко підтримують свого кумира. Раміна закликає всіх, хто бачить на вулиці схожих собак, придивлятися до них, тому що так є шанс знайти її  Марсі.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.