Дочка Пєскова зізналася, що батьки соромилися її зовнішності

22-річна дочка прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова Ліза зізналася, що батьки на світських зустрічах червоніли від її зовнішності.

Молода дівчина поділилася з фоловерами в Інстаграмі тим, що в підлітковому віці у неї були висипання на шкірі, вона не вміла користуватися косметикою і не могла вдало поєднувати елементи гардероба. Але з огляду на на роботу батьків їй доводилося часто бувати за кордоном і на знакових прийомах, де треба було “робити з себе цукерку “.

Пєсков соромиться своєї дочки?

Єлизавета Пєскова з татом на відпочинку
Єлизавета Пєскова з татом на відпочинку

Як уточнює Єлизавета, в основному вона не вписувалася в атмосферу заходів вищого суспільства. Однак зараз все змінилося, і за це вона дякує батькам і життю в інтернаті.

Єлизавета Пєскова
Єлизавета Пєскова

«У плані зовнішності мене виховувало життя в інтернаті. Перехідний період, прищі і купа тряпок. Кожен раз, коли я приїжджала в Москву і приходила на якісь заходи, тато червонів, бачачи тонну косметики і дивний одяг, який абсолютно ні до чого не пасує», – ділиться подробицями перехідного віку і дорослішання дочка Пєскова.

Єлизавета Пєскова
Єлизавета Пєскова

Єлизавета згадує і ті часи, коли вона не вміла розбиратися в правилах етикету, і навіть плутала столові прилади.

“Я не могла запам’ятати всі ці виделки і випадків а-ля з фільму« Красуня », де у Вів’єн відлітає равлик, у мене було достатньо “, – пише Ліза Пєскова.

Єлизавета Пєскова
Єлизавета Пєскова

Однак вона дякує батькам за виховання, і уточнює, що тато був з нею серйозний, рідко хвалив, але це мотивувало розвиватися і ставати краще.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.