Як змінювалася Ані Лорак за роки на сцені: від круглолицьої кучеряшки до символу жіночності й витонченості

Ані Лорак - українська і російська співачка, яка відома не тільки своїм сильним вокалом, але і помітною зовнішністю.

Її харизмі, почуттю смаку і креативності можна тільки позаздрити. Завдяки своїм талантам Ані Лорак вдалося пробитися на велику сцену і знайти мільйони фанатів у різних країнах.

Ані Лорак: біографія і зоряний шлях

Кароліна (справжнє ім’я Лорак) з дитинства мріяла вийти на велику сцену і чимало для цього робила. Дівчинка почала проявляти свої вокальні здібності вже з чотирьох років, а справжній зоряний час настав 25 років тому.

Ані Лорак
Ані Лорак

Перший професійний вокал Ані Лорак випробувала на собі в 15 років. У 16 років уже активно брала участь в різних конкурсах і фестивалях, як у себе на батьківщині, так і за кордоном.

За 25 років на сцені стиль і манери Ані кардинально змінилися. На своєму першому альбомі вона постала перед шанувальниками у джинсах і футболці. Тоді, в 2007 році це був пік стилю.

Ані Лорак
Ані Лорак

З роками наряди ставали все більш відвертими, а риси обличчя все більш чіткими. Наприклад, в 2010 році смілива Кароліна вийшла на сцену в міні-сукні зі стразами, через яку всі принади артистки добре проглядалися, особливо під час запальних танців.

Ані Лорак
Ані Лорак

Уже в 2015 році, коли Лорак створила колаборацію з Григорієм Лепсом, і вони випустили спільну пісню “Дзеркала” стиль Ані знову зазнав зміни – тепер вона зробила зачіску під каре і стала брюнеткою. Її вбрання все частіше мало елементи шкіри і було на співачці в обтяжку.

Ані Лорак
Ані Лорак

Зараз Лорак – еталон ніжності і жіночності. Її нерідко можна побачити в короткому червоному платті, яке кидається в очі, або в обтягуючому прозорому комбінезоні.

Ані Лорак
Ані Лорак

Фігура співачки дозволяє надягати їй що завгодно, і виглядати однаково блискуче.

Ані Лорак
Ані Лорак

Шанувальники помітили – у Ані Лорак професійні стилісти, оскільки дівчина завжди виглядає чудово.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.