Наталія Могилевська з розмахом відсвяткувала 45-річчя: зібрала всіх в нічному клубі (ВІДЕО)

2 серпня відомій українській співачці Наталії Могилевській виповнилося 45 років.

Про це співачка нагадала своїм фанатам, виставивши пост на своїй сторінці в Інстаграм. «Сьогодні мій день, дорогі мої! Я вдячна моїм батькам. Я вдячна Богу. Я вдячна Планеті Земля. Я вдячна вам, мої глядачі, без яких не було б мене. », – написала Могилевська.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Могилевська організувала гучну вечірку

Артистка відсвяткувала день народження досить голосно, влаштувавши вечірку для своїх зіркових гостей в одному з нічних клубів Києва. В гостях у Могилевської були Ірина Білик, Оля Полякова, Ніна Матвієнко, Влад Яма, Володимир Дантес з Надією Дорофеєвою та інші зіркові гості. Відомо, що Могилевська встановила дрес-код ювілею – всі повинні були бути в білому. Винуватиця торжества розважала гостей власними піснями і ефектними виступами.

До слова, українська зірка не завжди так голосно святкує свій день народження. Наприклад, на 41-річчя Наталія влаштувала свято в йога-стилі. Тоді вечірка була присвячена духовним практикам та мантрам, а з частувань була тільки вегетаріанська їжа і ніякого алкоголю.

Нагадаємо, Наталія Могилевська деякий час жила в Індії. В одному з інтерв’ю співачка зізналася, що переїхала в іншу країну через сильну депресію. За словами Наталії, їй не хотілося навіть жити, але духовні практики і час на самоті допомогли їй впоратися з депресією.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.