Вагітна Настя Каменських: в мережу “злили” пікантні фото співачки з круглим животиком

Настя Каменських з вагітним животиком прикрасила обкладинку одного з глянцевих журналів. Чи справді співачка вагітна — читайте далі.

Первістка Насті Каменських і Олексія Потапенка, відомого як Потап, шанувальники зіркової пари чекають більше, ніж саме подружжя. Фанати дуету Потапа і Насті довгий час спостерігали за стосунками виконавців і щиро раділи новині про весілля.

Тепер же шанувальники чекають малюка пари. Хоча самі артисти поки що не обговорюють цю тему ні під час інтерв’ю, ні у своїх соціальних мережах, слухачі самі додумують факти і розглядають животик Каменських на кожному новому фото.

Так, в одній з фан-груп Насті в мережі Instagram з’явилося незвичайне фото. Співачка прикрашала обкладинку глянцевого журналу. Позувала виконавиця з округленим животиком, прикриваючи бюст руками.

Фото с фан-аккаунта Насти Каменских
Фото з фан-аккаунта Насті Каменських

Як виявилося, цей знімок є фотошопом. Шанувальники Насті Каменських вирішили подивитися, як буде виглядати співачка в положенні. Однак, були і такі користувачі мережі, які визнали фото вельми реалістичним.

Втім, в коментарях підписники групи відзначили, що Насті дуже пасує вагітність:

  • “Бомбезно, Насті йде”;
  • “Шикарна жінка”;
  • “Вау, тобі дуже личить!” — написали користувачі мережі.

Відзначимо, що сама Настя Каменських ніяк не коментує чутки про свою вагітність. Артистка регулярно показує в соціальних мережах результати свого схуднення і хвалиться струнким і плоским животиком.

Instagram/@kamenskux
Instagram / @ kamenskux

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.