Чорна мітка на “Моєї прекрасної няні “: на зніманнях мало не загинув Максим Шаталін з серіалу

Шанувальники вже давно помітили - актори культового всеросійського серіалу потрапили в якийсь рок подій - постійно хворіють і вмирають.

Після закінчення серіалу не стало Олександри Назарової (баби Наді), Любові Поліщук (мами Віки). Також померла Жанна Фріске – знаменитість спочатку повинна була виконувати головну роль, замість Заворотнюк. До слова, сама Анастасія Заворотнюк зараз чи не при смерті – у неї не так давно діагностували найостаннішу стадію онкології. Тепер загроза життю з’явилася і у Сергія Жигунова.

Ірина Безрукова розповіла, як Сергій Жигунов ледь не загинув на зйомках

Сергій Жигунов
Сергій Жигунов

Сергій Жигунов працював у великому проекті «Річард: Левове серце». Під час зйомок актор перерізав кинджалом світловий кабель під високою напругою. Його колега по цеху, актриса Ірина Безрукова згадала цей випадок на зйомках пригодницького фільму. Як стверджує Іра, летального випадку допоміг уникнути фахівець по світу, який заборонив Жигунову діставати кинджал із землі.

«Сергій зіскочив з коня і побіг швидше діставати кинджал із землі, і в цей момент пролунав несамовитий крик световіка: ” Не смій чіпати “», – поділилася спогадом Ірина. Сергій зупинився, і саме це дозволило йому не отримати розряд по всьому тілу – напруга в кабелі було настільки високою, що шансів вижити у Сергія Жигунова практично не було. Кинджал майже повністю розплавило.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.