Давно не дитина: Гросу опублікувала гарячі фото, де показала довгі ноги і великий бюст

Аліна Гросу вже не викликає асоціацій з дитячими піснями про маму. Тепер дівчинка виросла, і в її репертуарі гарячі хіти, наповнені пристрастю.

В останні дні співачка радує своїх шанувальників гарячими фотографіями, де її частини тіла відмінно простежуються. Наприклад, довгі ноги і пишні груди – те, що Аліна не сховає ні під яким одягом.

Аліна Гросу показала фото в занадто відкритих нарядах

 

Напередодні співачка і актриса опублікувала добірку фото в чорно-білих тонах, де вона позує в коротких шортиках на ліжку. У підписі селебріті грайливо зазначила: “Це не спальня, це ігрова. Це не ліжко, це сценічний майданчик. Ми не відпочиваємо, ми працюємо. Це не синці, це виробничі травми “. За фото зрозуміло, що зараз Гросу працює над проектом “В полоні у минулого “, адже вона додала відповідний хештег.

Також незадовго до цього співачка і актриса просто засипала своїх шанувальників фотографіями в купальнику. Фоловери пишуть: “Мокра Аліна просто чудова! “.

 

На знімках можна побачити, що у дівчини осина талія і довгі красиві ноги.

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.