“Спалах винен”: Осліплена Ольга Бузова з “Дому 2” впала зі сцени і загриміла в лікарню

Ольга Бузова отримала незначну травму під час одного з концертів. Що сталося з артисткою — читайте далі.

Ольга Бузова відома як одна з найбільш неоднозначних представниць сучасної естради. Вона називає себе і співачкою, і актрисою, і телеведучою, і дизайнером.

Складно в це повірити, але Бузова дійсно встигає реалізовуватися в абсолютно різних сферах. При цьому артистка не володіє видатним вокальними або акторськими даними. У чому ж секрет успіху Бузової?

Ольга Бузова во время "Дома 2"
Ольга Бузова під час “Дому 2”

Ольга прославилася своєю ексцентричністю і витівками. Вона не соромиться співати під фонограму, брати участь у гучних скандалах і опинятися в центрі конфліктів. Однак, навіть ненависники співачки не можуть посперечатися з тим, що вона багато працює і встигає все і всюди.

Такий успіх шляхом не таланту, а скандальної слави забезпечив Бузовій не тільки шанувальників, але і ненависників. Проте, наявність обох таборів дарує їй славу і впізнаваність. Слухачі приходять на концерти Олі і часом стають очевидцями незвичайних речей.

Концерт Ольги Бузовой
Концерт Ольги Бузової

Наприклад, на одному з виступів Бузова впала зі сцени. Фанати вирішили, що артистка вирішила стрибнути в натовп, проте ніхто під сценою не спробував зловити Ольгу. Більш того, очевидці розповіли, що ніхто навіть не допоміг піднятися “впалій зірці”.

Відео падіння Бузової моментально облетіло мережу. Однак, представники самої співачки подбали про те, щоб ролик був видалений на всіх майданчиках глобальної мережі. Як прокоментувала сама Ольга, її засліпив спалах прожекторів, до того ж вона була дуже втомленою, а ноги боліли від підборів.

Після події співачці допомогли дістатися до гримерки її помічники. Як виявилося після, ніяких серйозних травм Бузова не отримала.

Помощники Ольги Бузовой помогли ей добраться до гримерки
Помічники Ольги Бузової допомогли їй дістатися до гримерки

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.