Це була перевірка. Остапчук прокоментував свій пост, де його обіймає жіноча рука

Після публікації фанати запідозрили, що у ведучого з'явилася нова любов. Чи так це, читайте в нашому матеріалі.

Кілька днів тому шоумен і ведучий Володимир Остапчук у своєму акаунті в Instagram опублікував фото, де його обіймає жіноча рука. І залишив підпис під знімком: «Весна – це любов». Шанувальники Володимира тут же почали обговорювати його особисте життя і можливі нові відносини.

Чи правда це, журналісти Telegram-каналу Соломія Вітвіцька «Особливе з Соломією» запитали у артиста особисто. Ведучий заявив, що зараз йому не до романтики. У підтвердженням своїх слів Володимир навів той факт, що на побачення він ходив ще зі своєю колишньою дружиною 13 років тому.

На питання про пост в соціальній мережі він заявив, що це було своєрідною перевіркою своєї аудиторії. Так він визначає, скільки адекватних людей серед його підписників.

«Це мої руки. Всі три. Я це запостив не для того, щоб дати відповідь, а для того щоб викликати питання у людей, – відповів Остапчук.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як склалася доля учасниць попереднього сезону Холостяка

Нагадаємо, що Макс Барських потрапив у Forbes.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.