Даша Квіткова зізналася, що «Холостяк» врятував її від анорексії

Переможниця романтичного шоу «Холостяк 9» Даша Квіткова вразила своїм відвертим зізнанням про анорексію.

Дружина зоряного Холостяка Микити Добриніна, модель і блогер Дарина Квіткова розповіла про неприйняття себе і свого тіла. Виявляється, Даша з підліткового віку хворіла нервовою булімією. Протягом 4 років Квіткова нічого не могла спокійно з’їсти, адже її організм перестав приймати їжу.

Квіткова перехворіла нервовою булімією
Квіткова перехворіла нервовою булімією

Через стереотипи і бажання бути моделлю дівчина довела себе до анорексії. Даша зізналася, що в той час у неї був молодий чоловік, але він ніяк не допоміг їй впорається з цією хворобою. Хлопець почав сприймати це як належне, і після спільних вечерь вказував Даші рукою на туалет.

«Холостяк» допоміг Квітковій вилікуватися

Під час зйомок шоу учасниці були “відірвані від зовнішнього світу”. У них не було телефонів, телевізорів, що дуже допомогло дівчині зібратися з думками і переосмислити ставлення до себе. «Коли я опинилася в чотирьох стінах, без телефону, телевізора, книг і всього зовнішньої зв’язку, мені стало легше. Чесне слово. Я сиділа в кімнаті одна, не гортала стрічку Інстаграма, не бачила всіх фотографій моделей і стереотипів, які так і кричать тобі як потрібно виглядати. Я залишилася наодинці з собою і своїми думками. Мені захотілося жити нормально.», – поділилася Даша.

Квіткова та Добринін одружилися після проекту
Квіткова та Добринін одружилися після проекту

Квіткова згадує, що коли вона отримала першу троянду від холостяка – пообіцяла собі змінитися. Дівчина перестала лаяти себе за кожен з’їдений шматочок і почала переконувати себе, що виглядає приголомшливо.
Микита Добринін також зіграв важливу роль у відновленні Даші. Його компліменти і щира любов допомогли дівчині прийняти себе.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.