“Машина збила “: Кварталівець Олександр Пікалов розповів як перехворів коронавірусом

Ковід-19 не пройшов повз шоу-бізнес, і практично кожен день з'являються новини про те, що з інфекцією бореться чергова зірка.

На цей раз з коронавірусом довелося боротися гумористу з Кварталу-95 Олександру Пікалову. Він поділився з шанувальниками своїми відчуттями. Саша зізнається – симптоми були далеко не такі, як при звичайному захворюванні. Виникало таке відчуття, ніби його збила машина.

Ломка, слабкість, болі – Пікалов відчував себе так, ніби його збила машина

Олександр Пікалов
Олександр Пікалов

В одному з інтерв’ю Пікалов поділився подробицями того, як у нього протікала ця інфекція. Саша стверджує – це найскладніша хвороба з усіх, що коли-небудь у нього були.

“Стан був такий, ніби збила машина. У моєму житті було, коли мене збивала машина, я тоді був на мотоциклі, тому знаю, що це таке. У мене була класична форма хвороби: температура 37,5 вісім днів. Ломило все тіло . Загалом, відчував себе повним дурнем “, – розповів Саша Пікалов в інтерв’ю програмі ” Зе інтерв’юер “з Анатолій Анатолічем.

Форма ковіда була настільки важкою, що на деякий час чоловікові довелося лягти в лікарню, щоб знаходиться під наглядом лікарів.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.