Михалкова з “Уральських пельменів ” запускає новий телепроект

Колишня учасниця шоу "Уральські пельмені " Юлія Міхалкова розповіла, що готується випустити авторський гумористичний проект.

Екс-комік Уральських пельменів пішла з популярного проекту через те, що хоче попрацювати над чимось новим, і випробувати нові емоції. Це сама Михалкова розповіла журналістам. Зараз в інтерв’ю “Собеседнику” селебріті розповіла, що вже скоро шанувальників очікує шоу нового формату.

Проект з Михалковою отримав назву “Сторіз “

Юлія Міхалкова
Юлія Міхалкова

Хоча концепція продукту повністю не розкривається, Юлія впевнена – глядачам буде цікаво. Транслювати його будуть на телеканалі СТС.

У шоу “Сторіз” ведуча здивує шанувальників, вийшовши в образі «елітної Селебри XIX століття», вчительки з майбутнього, а також голодної стриптизерки в сауні і т.д. Всього Михалкова приміряла більше двох десятків образів, щоб здивувати і зацікавити.

“Собеседнику” актриса розповіла, що нехай програма і замислюється як гумористична, але в ній будуть обговорюватися і гострі соціальні теми. Як приклад Юля розповіла, що сценаристи вже торкнулися теми дистанційної освіти, яка широко обговорюється в даний час. Гумор обіцяють легким і актуальним, таким, що буде зрозумілим і для шестирічного, і для 106-річного.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.