«Удар» у відповідь в Альбіну Джанабаєву: колишня дружина Валерія Меладзе висміяла чоловіків, які обирають собі надто молодих супутниць

Ірина Малухіна - екс-дружина популярного в Росії співака і продюсера Валерія Меладзе.

Напередодні вона зробила гучну заяву – кинула камінь у город Альбіни Джанабаєвої. Ірина вирішила поговорити про нерівні шлюби, де між чоловіком і жінкою дуже велика різниця у віці. Ірина уточнила, що такі пари з боку виглядають, смішно, безглуздо, нерозумно і навіть викликають жалість.

Немає повісті сумнішої на світі …

Колишня дружина Валерія Меладзе Ірина Малухіна уточнила: «Немає повісті сумнішої на світі, ніж повість про старіючого Ромео. Скільки їх бідних навколо! Безумовно, є і нормальні чоловіки, але цей типаж особливо виділяє моє око “.

Колишня дружина Валерія Меладзе Ірина Малухіна
Колишня дружина Валерія Меладзе Ірина Малухіна

Ірина вирішила розповісти докладніше про те, що думає про нерівні шлюби, і далася в літературні порівняння: “Спробую описати, як виглядає цей персонаж. Йому, як правило, 45+, зовні завжди ретельно напомаджений, він в агресивній формі пережив (вірніше, не пережив) кризу середнього віку. Він тривожний і наляканий перспективою самого себе. Він носій усіляких синдромів «Доріана Грея», «Пітера Пена», «Дона Жуана», «Казанови».

Малухіна впевнена – з такими чоловіками нема про що говорити, з ними не вийде будувати серйозний брак або цікаві відносини. Тіло – ось головний “магніт “. На це і липнуть молоденькі. Шанувальники побачили в цьому особливий підтекст – весь опис підходить під колишнього чоловіка Іри – Валерія Меладзе. Звідси випливає висновок – Ірина заздрить Джанабаєвій, яка, будучи молодою і красивою, окільцювала успішного Меладзе.

Однак сам Меладзе в інтерв’ю не раз заявляв – незважаючи на їх різницю в чотирнадцять років, вони прекрасно уживаються, і не стикаються з непорозумінням.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.