Забула про Харламова: Христина Асмус покрутила п’ятою точкою в сміливому міні

Актриса Христина Асмус, яка тільки недавно мучилась через розлучення з Гаріком Харламовим, вже зовсім забула про цю подію.

Зараз через свій Інстаграм вона приваблює нових залицяльників, і робить це дуже відкрито. Наприклад, сьогодні Асмус опублікувала відео, в якому вона крутиться в легкому платті в горошок так, що видно навіть стегна. Хоча Христині соромитися нема чого, особливо після скандальної сцени у фільмі “Текст “.

Христина Асмус намагається повернути Харламова відвертими рухами

 

На початку літа цього року шанувальників потрясла новина – Христина Асмус і Гарік Харламов більше не разом. Причини пара не називала, проте шанувальники впевнені – це все через скандальну сцену у фільмі “Текст “, коли дівчина зовсім без одягу приймала відверті пози. Потім пару почали помічати без обручки на публіці. Христина тоді сказала, що кільце – не ознака любові. Останньою крапкою стало їх спільна заява в Інстаграм про розлучення. Після цього Харламов почав шукати собі пасію в нічних клубах, а Асмус все частіше публікувала відео і фото з дуже відвертими нарядами і позами у себе в обліковому записі.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.