«Люба, що з тобою стало?»: П’яну Любов Успенську звинуватили в маразмі і алкоголізмі

Зовнішність і поведінка відомої співачки викликало багато запитань у її шанувальників.

66-річна артистка Любов Успенська на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала досить дивне відео. У ролику артистка в домашньому одязі заспівала пісню про горілку: «Якщо немає горілки вдома, скільки хочеш в гастрономі». І додала: «Дефіцит алкоголю, ботокса. Ну, є морс, а горілку почекаємо ». Успенська була без макіяжу, що дуже рідко можна побачити на її сторінці. Співачка була явно напідпитку, а її зовнішній вигляд бурхливо почали коментувати підписники.

«Дах їде, склероз»

Успенську засипали негативними коментарями: хтось звинуватив співачку в маразмі, а хтось в алкоголізмі. «У вас походу дах поїхав», «Жах жахливий! Успенська вже не та »,« Ви схожі на алкашку», – написали підписники. Фоловери відзначили, що Успенська явно переборщила з ботоксом і пластикою. Обличчя артистки виглядає дуже штучно.

Цікаво, що Любов Успенська часто намагається виглядати молодше свого віку. Артистка любить використовувати яскравий макіяж і одягатися не за віком. Так, її часто можна побачити в коротких спідницях і з глибоким декольте.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.