Олег Винник, Тіна Кароль та Павло Зібров допомагатимуть білорусам вибирати президента

9 серпня в Білорусі будуть проходити вибори Президента. Провідні українські зірки приймуть участь у безкоштовних для глядачів концертах в різних містах. Але є одна велика інтрига.

Жителі Білорусі на 99% впевнені, хто стане наступним главою держави, тому передвиборною компанією не дуже й цікавляться.

А ось звістка про те, що завтра, 8 серпня, в день тиші по всій країні пройдуть безкоштовні концерти відомих виконавців Білорусії, України, Росії, Вірменії та США, народ дуже порадувало.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

У місцевому інтернеті активно обговорюється, хто де буде виступати і куди їм поїхати. Також всіх цікавить питання, хто організатор цих агітаційних концертів і за чиї гроші їх так швидко замутили.

Влада скромно опустили очі, мовляв, це великий секрет, але грошики не державні, а спонсорські. Хто цей щедрий споснсор, який виклав кілька десятків мільйонів доларів – піди вгадай!

Олег Винник
Олег Винник

З українських виконавців концерти дадуть Тіна Кароль, Олег Винник і Павло Зібров.

Кароль виступить в Мінську на одній сцені з “Отпетыми мошенниками”, Rasa, “Кар-Мен “, американськими реперами, вірменськими та білоруськими зірками. Після свого виступу вона поїде в Бобруйськ, де вже будуть виступати “Пісняри”, Павло Зібров та ін.

Павло Зібров
Павло Зібров

Олег Винник буде в компанії Стаса П’єхи, Юліанни Калауловой і “Лепріконсів ” виступати в Бресті.

У різні містах буде Григорій Лепс, “Боні М “, Леонід Агутін і Володимир Пресняков, ще більше десятка відомих співаків.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.