Степаненко зізналася в любові відомому гумористу: давно один одного люблять

Гумористка Олена Степаненко зробила заяву, яка змусила публіку вибухнути в обговореннях.

Вона сказала, що давно любить свого колегу по цеху Юрія Гальцева. Таку заяву жінка зробила у себе в Інстаграм. До цього два роки Степаненко була одна. Розлучення з Євгеном Петросяном дався їй непросто, однак зараз жінка знову закохана, але ж нічого не може бути краще цього стану.

Степаненко зізналася, що любить Гальцева

Цього року навесні гумористка і відома шоу-діва Олена Степаненко увірвалася в ефірний простір. Вона запустила авторське шоу, яке називається “Ще не вечір! “. Транслює його телеканал “Росія “. У Інстаграм-акаунті програми опублікували анонс наступного гостя – це буде легендарний Юрій Гальцев.

 

У підписі до ролика сказано, що Степаненко та її колега вважають, що в будь-який незрозумілій ситуації потрібно зберігати оптимізм і позитивний настрій, нічого не боятися і вірити, що все буде добре.

Однак увагу зачепило не тільки повідомлення, але і саме фото, де Олена і Юрій стоять обіймаючись, стикаючись кінчиками носа. Шанувальники впевнені – між ними точно є якась хімія.

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.