(Відео) Забута, але така чуттєва і душевна пісня “В останній раз … ” Згадайте свою любов!

Кого б ви не зустріли потім на своєму життєвому шляху і як би ви не закохувалися в іншої людини, але перша любов в ніяке порівняння не йде ні з чим!

Перша і справжня любов завжди помниться і залишається з вами на все життя.

Кого б ви не зустріли потім на своєму життєвому шляху і як би ви не закохувалися в іншу людину, але перша любов в ніяке порівняння не йде ні з чим!

Незабутньо почуття, особливо коли ви молоді і повні надій і романтичних думок.

 ""

Пісня “В останній раз …” нікого не залишає байдужим і навертаються сльози, коли її слухаєш і згадуєш молодість.

Прослухайте цей шедевр і згадайте як все було у вас!

Відео: пісня “В останній раз …”

Рекомендую прочитати пости залишені в соцмережах, такими ж як і ви, так як якщо ви читаєте ці рядки – ви теж чули і любили цю пісню:

“Читаю коменти. Так мені вони близькі і зрозумілі. Хочеться плакати. Стрибати і сміятися. Хлопці 60.70.80-х. років. Люблю вас усіх. Тільки ми знаємо той час. Яке все йде і йде з нами. ”

“Той хто народився і був молодий в Радянському Союзі, ніколи не забуде цей час, нехай був дефіцит продуктів, але не було дефіциту людяності, добра, дружби і любові!”

“Слухаючи ці пісні, така нестерпна ностальгія! Пісні моєї молодості! Як ми жили і любили! Як все було по іншому! Ставте лайк у кого ностальгія за тим щасливим часів! ”

“Як же сумую за той час, коли душа була спокійна, трава була зеленою, світ добрим і затишним. Дякую. ”

“Ех хлопці! Як добре, це було наше щасливе час, перше кохання, зустрічі поцілунки. Так ми жили, любили, раділи життю. А які були дівчата, наші радянські дівчата. А головне у нас був завтрашній день. А зараз, коронавірус і більше нічого. ”

“Адже пісні того часу залишилися на слуху – тільки починає грати музика, а в пам’яті вже слова. Які пісні були. ”

“Так пісня гарна й час теж! Хто б що не говорив, але той хто жив тоді вважав що він жив, саме жив а не виживав як зараз! “

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.