Каменських спростувала чутки про вагітність: показала плоский живіт і шикарні форми

Настя Каменських, навколо якої зараз йде активне обговорення з питання вагітності від Потапа, вирішила покласти край цим чуткам.

Дівчина опублікувала фото в крихітному купальнику, де її форми відмінно видно. Як можна помітити на такому відвертому і зрозумілому знімку, ніякого живота у Насті немає, а значить, що і дітей чекати в найближчому часі не варто.

Настя Каменських опублікувала фото з відпустки: точно не вагітна

Як можна помітити на знімку, Настя зараз відпочиває на якомусь курорті. Засмага, яка відмінно лягла на тіло дівчини, підкреслює, що відпочиває NK вже не перший день.

 

Відзначимо, після їх з Потапом весілля, яке відбулося навесні 2019 року, шанувальники почали надавати увагу животу – то Настя вже на п’ятому місяці, то на шостому, то на третьому. Пара не коментувала свої плани з приводу дітей, але, судячи з їх проектів, зараз всі сили спрямовані на розвиток кар’єри.

Нещодавно Настя порадувала поповненням в сім’ї – її собачка Мімі народила щенят. Тепер NK разом зі своїми шанувальниками придумує їм імена. Не дивно, що через це Настя стала рідше заходити в Інстаграм – доглядає за новонародженими собачками.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.