Півмільйона в день: Джиган і Оксана поїхали до Туреччини зміцнювати шлюб, і ні в чому собі не відмовляють

Скандальна пара Джигана і Оксани Самойлової нарешті відмовилася від ідеї розлучатися.

Вони вирішили зміцнити шлюб спільною відпусткою, і полетіли в Туреччину. Зовсім недавно країни відкрили для міжнародних перельотів, і пара вирішила не упустити шанс відпочити на курорті. Як відомо з Інстаграм-акаунтів знаменитостей, сім’я зупинилася в Белеку, в одному з найрозкішніших готелів на першій лінії.

Джиган і Самойлова знову разом: другий медовий місяць

 

Своє щасливе життя подружжя виставляє в соціальній мережі Інстаграм. Однак поїхали вони не вдвох, і навіть не вшістьох.

«Ми у відпустці практично всією великою родиною: з бабусею, дідусем, братами, племінницею і своїм табуном дітей. Перший відпустку Давидика і довгоочікуваний відпочинок для дрібної трійці. А то вони вже весь «світ» об’їхали на карантині – з кімнати в кімнату. Сподіваюся, нас пустять назад », – написала у себе в блозі Оксана Самойлова.

Відпочинок на першій лінії в Туреччині таким великим сімейством коштує чималих грошей. По-перше, вони оселилися на віллі, утримання якої коштує не менше 450 тисяч рублів на добу. Особняк має величезний басейн, власний вихід до моря, спортивний зал, власний аквапарк і різні прогулянкові зони.

Як видно з фотографій, більшу частину часу дорослі і діти проводять на пляжі.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.