Асмус бігає за Харламовим: намагається повернути всіма силами, але у нього вже нова грудаста пасія

Актриса, модель і блогер Христина Асмус опублікувала фотографію, зроблену в офісі Comedy Club.

Резидент цього клубу – екс-чоловік Крістіни Гарік Харламов. Дівчина зображена на знімку в ефектному і привабливому вбранні – Гарік просто не міг не помітити.

Приїхала до “поки ще чоловіка”: Христина Асмус намагається повернути Харламова

Дівчина у себе в Інстаграм-блозі пояснила, що незабаром від Камеді Клаб вийде новий проект, в якому шанувальники зможуть її побачити. Зараз якраз йдуть зйомки. Однак подробиць майбутнього шоу дівчина не розкривала.

Крістіна Асмус
Крістіна Асмус

За інформацією ЗМІ, Христина Асмус прийшла на знімальний майданчик в офіс Камеді Клаб якраз в той день, коли Гарік Харламов повернувся з обсервації.

Актриса вбралася в епатажний леопардовий костюм з об’ємними воланами в районі грудей і брюки-кльош. Незвичайний образ Асмус доповнив маленький чорний капелюшок.

 

Відзначимо, на початку літа пара Гаріка Харламова і Христини Асмус заявила про спільне бажання розлучитися. За словами Христини, вони вичерпали себе в цих відносинах, і хотіли б спробувати щось нове. Гарік стверджує, шляхи екс-подружжя розійшлися на дружній ноті. Шанувальники впевнені – розбрат в молодій сім’ї стався через скандальну відверту сцену у фільмі “Текст “.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.