Потап змінив орієнтацію і показав занадто особисті фото в обнімку з іншим чоловіком: Настя Каменських не розуміє як жити далі

Від цього відомого українського репера можна очікувати чого завгодно, але тільки не ніжних обіймів з чоловіком. Куди дивиться Настя Каменських?

Днями Олексій Потапенко (більше відомий як Потап) опублікував дивне фото – там вони з Олексієм Завгороднім (Позитив з групи “Время и стекло “) обіймаються і поклали руки один одному на обличчя. Знімок викликав багато запитань з боку аудиторії, але, звичайно, головний посил цієї публікації – гумористичний.

Позитив і Потап: що їх пов’язує насправді?

 

Потап – продюсер Позитива в групі “Время и стекло “. Однак після того, як група заявила про розпад, Потап став виступати з Олексієм Завгороднім. Це можна побачити навіть за останнім хітом музикантів – “Чика Бомбина “.

Подробиці створення знімка в обнімку музиканти не озвучили, проте за підписом можна зрозуміти, що артисти знімали шоу: “Це був один з найвеселіших батлів МMMOZGI VERSUS M5. Скоро в YouTube !!! “.

Фанати з нетерпінням чекають нових програм за участю улюблених співаків. Однак це викликало у них питання – чому Потап і Настя перестали публікувати спільні фото і відео?

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.