«Папа, я тебе люблю»: Віктор Павлик опублікував останнє відео з померлим сином (ВІДЕО)

Син Віктора Павліка Павло помер після двох років боротьби з раком. Хлопцеві було всього 21 рік.

Український артист Віктор Павлік переживає втрату молодшого сина Павла, який помер 7 серпня цього року від саркоми хребців. На своїй сторінці в Інстаграм співак опублікував ролик на якому відображені зворушливі зізнання хлопця в любові до батька. На першій частині відео маленький Павло вийшов на сцену до Віктора і сказав: «Тату, я тебе люблю», а на другій частині – ті ж слова повторив хлопець незадовго до своєї смерті. «Просто немає слів …», – підписав відео Віктор Павлік.

Історія хвороби Павла Павліка

Про діагноз хлопця родина дізналася в 2018 році. Тоді у Павла виявили саркому. З того часу він переніс одну операцію, пройшов майже два десятка курсів хіміотерапії, а також променеву терапію. У травні цього року здоров’я Павла значно погіршився. Відомо, що хлопець пересувався тільки на візку, у нього почали відмовляти і кінцівки рук. У червні Павло в одній із соціальних мереж написав пост, в якому зізнався, що хоче припинити медикаментозне лікування, оскільки не бачить в ньому сенсу. В кінці липня хлопець потрапив в хоспіс. Всі сподівалися, що Павло зможе перемогти рак, але хвороба виявилася сильнішою.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.