Як виглядає дочка Якубовича і чому вона не з’являється на публіці: вся правда про ведучого “Поле чудес “

Дочка знаменитого ведучого рейтингової програми Варвара Якубович - людина не медійна.

Однак в мережу потрапили її фото, за якими точно можна визначити – вона схожа на свого тата. Однак Варя зовсім не схожа на розбещену дівчинку, якими часто бувають діти багатих і заможних. Дівчина не купує дорогі брендові речі, не женеться за славою і не намагається через папу пробитися на телевізор.

Скромна дочка Леоніда Якубовича Варвара: що про неї відомо?

 "Варвара

Зараз Варі 20, але вона вже давно живе окремо від батьків, і намагається сама себе забезпечувати. Вона працює в журналістиці, а заочно вчиться на магістратурі МДІМВ, отримуючи диплом за цією ж спеціальністю. У вільний час Варя займається музикою – вже в цьому році можна буде почути її перший альбом, над яким зараз буквально кипить робота.

Як розповідала сама дівчина в одному з інтерв’ю, вона ніколи не хвалилася тим, що у неї відомий і впливовий тато. Всі її досягнення – це заслуга дівчата.

Варвара Якубович
Варвара Якубович

При цьому, вони з татом і мамою перебувають в чудових стосунках. Просто кожен займається тим, чим йому зручно. Сам Якубович колись розповідав, що пишається тим, як виховав своїх дітей. Ведучий не хотів, щоб його діти виросли розпещеними.

«Це велика Божа ласка. По-друге, моя дочка лінгвіст, вона обожнює мови, вільно говорить на трьох, включаючи російську. Дуже добре сидить в сідлі », – коментує Леонід Якубович в одному з інтерв’ю.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.