(ВІДЕО) Фанати Пугачової знайшли сурогатну матір Гаррі і Лізи: малюки подарували їй величезний букет троянд

За інформацією Галкіна, це може бути їх сімейний стоматолог. Ось так тісний світ.

Ні для кого не секрет, що Алла Пугачова і Максим Галкін скористалися послугами сурогатної матері. Чарівні близнюки Гаррі і Ліза з’явилися на світ в 2013 році, і зараз радують своїх зіркових батьків першими серйозними досягненнями. Але шанувальників досі мучить питання – хто ж мати Гаррі і Лізи? Адже сама пара, з очевидних причин, її імені не розкриває.

Сурогатною мамою малюків Пугачової і Галкіна може бути їх сімейний стоматолог

 

Це припущення аргументується декількома фактами. По-перше, дуже часто ця жінка з’являється в Інстаграм Гаррі. Вони дарують їй квіти на свята, ходять в гості на спас або паску. А зараз опублікували ролик з тим, як Гаррі дарує квіти без приводу. Уважні фоловери розглянули ще й схожість малюків з доктором. Однак встановити особу лікаря і її причетність до цих дітей поки не вдалося.

Сам Галкін раніше заявляв, що Гаррі і Ліза – це їх з Аллою Борисівною діти. І через те, що вони народжені сурогатною матір’ю, батьки ніколи не будуть любити менше. І правда, подивившись Інстаграм зіркових батьків, можна з упевненістю сказати, що від нестачі уваги малюки не страждають.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.