Вєрка Сердючка озвіріла і жорстко вилаяла свою матір прямо на Майдані на очах у всієї публіки – цікаво, покажуть по ТБ або виріжуть?

У суботу на Майдані Незалежності сталося велике ПП. Зібрався великий натовп подивитися на цю подію, телекамери знімали з усіх ракурсів.

У суботу на Майдані Незалежності відбувася великий бардак і балаган. Там раптом, під прицілами телекамер, з’явилася зірка Вєрка Сердючка зі своєю маман і цілої гоп-компанією дивно одягнених супроводжуючих.

Вєрка Сердючка на Майдані
Вєрка Сердючка на Майдані

І понеслося – пісні, танці зі сцени. Вєркіна мама не втрималася і пішла витанцьовувати в народ. Це Вірі дуже не сподобалося і вона з лайкою накинулася на “рідну матір”!

Мама Вєрки Сердючки
Мама Вєрки Сердючки

Мовляв, куди ви, мамо, без маски ?! Підчепите корону і мене заразите!

Але мама увійшла в раж і просто відмахнулася, продовжуючи танцювати і цілуватися з ким попало.

А цілуватися в карантин заборонено!
А цілуватися в карантин заборонено!

Загалом, це знімали один з епізодів святкового концерту до Дня Незалежності, який буде показаний 24 серпня на телеканалі Україна.

Так ось тепер і цікаво – покажуть сімейний скандал або виріжуть? Чекаємо.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.