Померлий чоловік Софії Ротару, рідкісне фото: вони там молоді і щасливі

Зоряний фотограф Роман Родін, який подорожував з вітчизняними знаменитостями на піку їхньої популярності, зараз завів блог і публікує фото, які ніхто ніколи до цього не бачив.

На його сторінці з’явився знімок співачки Софії Ротару і її померлого чоловіка Анатолія Євдокименка. Підписав Роман знімок чуттєво: “Не міг не поставити в день народження фото родини Ротару. Пам’яті Анатолія Євдокименка # софіяротару # жизньзвезд “. Родін уточнив, що фото було зроблено в Америці.

Роман Родін тісно дружить з родиною Ротару та інших знаменитостей, з якими раніше працював. Тому архівного “компромату ” у нього дуже багато

 

Відзначимо, чоловік Софії Ротару Анатолій Євдокименко помер в 2002 році. Він визнаний народним артистом СРСР, був відомим музикантом і керівником ансамблю “Червона Рута “. Знаменита дружина дуже важко переживала цю звістку, але знайшла в собі сили повернуться на сцену. Причина смерті – проблеми зі здоров’ям, Анатолій пережив три інсульти, які завдали непоправної шкоди його здоров’ю.

Також на сторінці у Романа Родина можна знайти фотографії Лариси Доліної, Алли Борисівни Пугачової, Любові Успенської, Маші Распутіної і інших “ветеранів ” вітчизняного шоу-бізнесу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.