Як виглядає дочка Якубовича – вогненно-руда, фото, які нікому не показували

Дочка Леоніда Якубовича Варвара розвивається як окрема особистість, і не використовує допомогу тата щоб потрапити у вищі кола суспільства.

Саме тому її рідко побачиш по телевізору, і вона не має потужної аудиторії фанатів в соціальній мережі. Про неї відомо те, що дівчина вже давно не живе з батьками, працює журналістом і закінчує магістратуру МДІМВ за фахом міжнародної журналістики.

Варвара Якубович в відмінних відносинах з батьками, але намагається розвиватися без їх впливу

На всіх фото з батьком Варя – брюнетка. Однак не так давно вона змінила образ, і стала вогняно рудою. Шанувальники оцінили цей образ, однак передумов до зміни амплуа не було.

https://www.instagram.com/p/CBfSSsUhmXx/

Також по фото, які дівчина публікує в Інстаграм, можна помітити, що вона дуже любить книги, як і її зоряний батько.

Варя нерідко публікує уривки з улюблених творів. Судячи з відео, у дівчини добре поставлена мова. Це не дивно, адже вона працює в журналістиці.

https://www.instagram.com/p/CAIMZSHh9hd/

Міжнародна журналістика вимагає знання англійської, а у неї з іноземною мовою все в порядку. Як розповідав Леонід Якубович на одному зі своїх інтерв’ю, він пишається Варварою, і вважає, що її досягнення – це лише заслуга самої дівчинки.

Також Варя захоплюється створенням цікавих знімків-косплеїв.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.