“Дівчинка-космос “: Микола Басков анонсував кліп, від якого всі фанати точно зійдуть з розуму

Король шарманки Микола Басков знову порадував шанувальників тизером нового кліпу, який зовсім скоро вийде в ефір.

Натуральний блондин опублікував уривок з нового музичного кліпу на пісню “Дівчинка-космос “. Він написав, що прем’єри проекту варто чекати вже завтра, 11 серпня. На відео все в стилі Миколи Баскова – дорогі машини, стильні недешеві наряди, красиві дівчата і спецефекти.

Шанувальники з нетерпінням чекають виходу нового кліпу, він повинен стати хітом і зайняти перші рядки в чартах

У коментарях фоловери поспішили написати: “Вау, це шедевр! “, “Швидше б вийшло “, “А коли чекати по телевізору “, “Коля, ти кращий! “.

 

Відзначимо, Микола Басков – золотий голос Росії і володар звання Народного артиста. За десятки років він став улюбленцем публіки, і випустив величезну кількість альбомів. Цінують його голос не тільки в РФ, але і далеко за її межами. Також Басков актор, епізодично знявся в фільму і серіалах, і зайняв кілька головних ролей в мюзиклах. Звісно, завдяки своєму сценічному басу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.