Харламов одружується: нова пасія вже приміряла весільну сукню, не вистачає тільки фати. Заміну Асмус знайшов швидко

З моменту заяви про розлучення Христини Асмус і резидента Comedy Club пройшло тільки півтора місяці, а його нова обраниця вже навіть приміряла весільну сукню. Судячи з усього, Харламов одружується.

У червні шанувальників пари вразила новина про їх розставання. Через 8 років спільного життя зіркове подружжя вирішило розійтися. Зараз же йде підготовка до нового весілля, причому це стосується юмориста.

Оскільки точної причини розлучення поки ще чоловік і дружина не озвучили, це тільки породжує ще більшу кількість чуток. Христині вже приписують роман з колегою по знімальному майданчику Олексієм Чадовим. А що стосується Гаріка, то його одружують із зіркою ТНТ Яною Кошкіною.

Гарик Харламов и Кристина Асмус
Гарік Харламов і Христина Асмус

Справа в тому, що на вечірці з нагоди дня народження Ляйсан Утяшевої гуморист особливу увагу приділяв пишногрудій дівчині. Відомо, що вона знімається в шоу «Одного разу в Росії», тому користувачі мережі легко вирахували цю таємничу обраницю.

Харламов тільки віджартовується з цього приводу, але Яна тим часом поділилася в Instagram фотографією в довгій білій сукні з мереживом. Залишилося додати до її образу фату і вийде справжня наречена.

Яна Кошкина в свадебном платье
Яна Кошкіна у весільній сукні

Так вважають і підписники актриси:

  • «У такій сукні можна і заміж за Харламова»;
  • «Наречена»;
  • «Де Гарік?».

І це тільки мала частина коментарів з подібними припущеннями. Крім того, Кошкіну обсипали безліччю компліментів.

До речі, перші чутки про таємні зустрічі одруженого резидента Comedy Club і Яни з’явилися ще минулої осені, хоча він сам повністю заперечує цей зв’язок.

Яна Кошкина и Гарик Харламов
Яна Кошкіна і Гарік Харламов

Звичайно, які б приводи зірки не давали, про весілля поки ще рано говорити, адже шлюборозлучний процес Харламова і Асмус ще не вирішений. Парі ще необхідно врегулювати питання з майном.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.