Учасник “Танці з зірками ” потрапив в аварію на мотоциклі: стан стабільний

Психолог, відомий ресторатор і учасник шоу "Танці з зірками " Даніель Салем потрапив в аварію в Одесі.

На момент ДТП Салем рухався по центральній вулиці міста на мотоциклі “Harley Davidson “. Причиною стало те, що Даніель не зміг розминутися з рухається попереду автомобілем Chevrolet. Подія трапилася вранці 10 серпня.

Через різке гальмування актор і ресторатор не зміг вчасно зреагувати, ДТП обійшлася без жертв

Фото з місця ДТП
Фото з місця ДТП

Як повідомляють місцеві сайти, постраждали тільки транспортні засоби учасників аварії. Мотоцикл залишився цілим, а ось бампер іномарки доведеться ремонтувати. Наслідки аварії швидко усунули, тому перекривати дорожній рух не стали. Сам Даніель Салем не звертався до лікаря. Відзначається, що він отримав незначні забої. Чи зверталися боку в поліцію з цього питання – не повідомляється.

Відзначимо, що Даніель – корінний одесит. Публіці він відомий не тільки як учасник танцювального шоу, але і як актор, що засвітився в серіалі “Доктор Віра “.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.