Муценієце назвали колодою в ліжку: ось чому Прилучний проміняв її на Карпович

Здається, стало ясно, чому Прилучний проміняв колишню дружину на Карпович. Справа в тому, що Муценіеце охрестили колодою в ліжку. Таємниця скандального розлучення розкрита.

Варто відзначити, що подружжя вважали однією з найміцніших пар в російському шоу-бізнесі. Незважаючи на те що в минулому між Агатою і Павлом були розбіжності, розставання не віщувало нічого. До того ж в шлюбі у акторів з’явилися 7-річний син Тимофій і 4-річна дочка Мія.

Агата Муцениеце и Павел Прилучный с детьми
Агата Муценієце і Павло Прилучний з дітьми

Незважаючи на те що в офіційному оголошенні про розлучення зіркова пара підкреслила, що рішення було обопільним, мирно розійтися їм все ж не вдалося. Незабаром після заяви Муценієце звинуватила чоловіка в домашньому насильстві, а Прилучний завів роман із зіркою «Татусевих доньок» Мирославою Карпович.

Чутки породили фотографії папараці, на яких новоспечена парочка разом ходила по магазинах. Пізніше вони провели відпустку на морі, причому з ними були діти Павла від Агати.

Агата Муцениеце
Агата Муценієце

Нещодавно героїня статті встановила на смартфон новий жартівливий додаток, щоб дізнатися, на що вона здатна в якості коханки. Спочатку робот вирішив, що Муценієце знає всі нюанси зваблювання чоловіків, показавши досвід в ліжку на рівні 99%.

Задоволена результатом актриса підмітила, що у всьому потрібно переконуватися двічі і повторила тест. В результаті її охрестили колодою в сфері інтиму. Сумувати з цього приводу колишня дружина Прилучного не стала, а лише посміялася над безглуздим порівнянням.

Первый и второй результаты теста на опыт в постели, которые получила Агата
Перший і другий результати тесту на досвід у ліжку, які отримала Агата

До речі, вона теж не втрачає часу — їй уже приписують роман з колегою по цеху Михайлом Пореченковим. Приводом для припущень стало їхнє спільне фото, на якому вони ніжно тримаються за руки.

Агата Муцениеце с Михаилом Пореченковым
Агата Муценієце з Михайлом Пореченковим

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.