Потап показав, з ким проводить вільний час: Каменських тут зайва

Відомий репер і продюсер Потап показав свого сина від колишньої дружини Ірини Горової.

Потап вже рік живе в шлюбі зі співачкою Настею Каменських. Зіркова пара довго приховувала стосунки, але в травні минулого року вони несподівано для шанувальників зіграли пишне весілля. Весь цей рік дружину Потапа Настю час від часу фанати підозрюють в вагітності, оскільки співачка то поправляється, то худне. Однак пара спільних дітей ще не має. Але не варто забувати, що Олексій Потапенко (справжнє ім’я Потапа) має 11-річного сина від першої дружини Ірини Горової. Артист в своєму мікроблозі іноді показує свого маленького спадкоємця Андрія. Так, нещодавно Потап на своїй сторінці в Інстаграм показав миле відео з сином. У ролику репер показує ритуал вітання з хлопчиком.

Підписники відзначили, що син Потапа дуже на нього схожий і побажали артистові швидше придбати ще й доньку.

Настя Каменських не спілкується з сином Потапа

Фанати зіркової пари неодноразово цікавилися, як склалися стосунки молодої дружини Потапа з його сином. В одному з інтерв’ю, колишня дружина артиста Ірина Горова дала відповідь на це питання. За її словами, Каменських з 11-річним хлопчиком не спілкуються. «У них немає якихось взаємовідносин. Але якщо ми десь перетинаємося, то “привіт-пока “. “, – поділилася Горова.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.