Олег Винник виступив перед порожнім стадіоном: улюбленець мільйонів жінок залишився без своїх вовчиць

Здавалося б, абсолютно неможливо, щоб український натуральний блондин залишився без своїх вовчих. Проте Олег Винник виступив перед порожнім залом. Всі подробиці віртуального концерту співака в нашому матеріалі.

Герой статті влаштував неймовірне музично-інтерактивне шоу на НСК «Олімпійський», яке пройшло 31 липня. Так він вирішив відсвяткувати свій 47-й день народження і прецедентів такої події поки що не було.

Атмосферу справжнього свята створила масштабна сцена, потужне світло, звук і живе виконання легендарних хітів в поєднанні з анімованими об’єктами в 3D. Таким був концерт співака на честь власних іменин.

Виртуальный концерт Олега Винника
Віртуальний концерт Олега Винника

Олег хотів подарувати можливість кожному побувати на концерті, незалежно від того, в якій точці світу людина знаходиться. До того ж зараз весь світ бореться з пандемією, тому краще не створювати таких стовпотворінь. Все це стало можливим завдяки технологіям доповненої реальності.

На самому початку Олег “спустився” в метро, яким стали коридори НСК, під час виконання улюбленої «Вовчиці» він дістав з неба місяць, а весь «Олімпійський» був заповнений віртуальними глядачами. Ведучим цього неймовірного дійства став Юрій Горбунов.

Олег Винник не привык выступать перед пустым залом
Олег Винник не звик виступати перед порожнім залом

Незважаючи на те що все пройшло ідеально, Винник зізнався, що працювати на порожньому стадіоні для нього занадто складно:

«Ти стоїш, бачиш перед собою свіжу зелену траву. Бачиш весь цей масштаб і згадуєш обличчя людей, які перед тобою стояли буквально 4-5 місяців назад», — поділився артист.

Олег Винник
Олег Винник

Також герой статті зізнався, що не любить увагу до себе в дні народження. За його словами, останнім часом він відчуває біль, коли йому влаштовують свято.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.