Кароль, Каменських, Лорак та інші вічно вагітні зірки: фотодокази та фотоспростування

В українському шоу-бізнесі є кілька вічно вагітних зірок, яких постійно підозрюють в очікуванні майбутнього поповнення. Шанувальники вже не можуть дочекатися, коли ж Кароль, Каменських, Лорак та інші кумири нарешті подарують світу спадкоємців.

У Instagram знаменитості завжди виглядають ідеально, але папараці вміють застати їх не в кращій формі і не в кращий час. Умільці вибирають такі ракурси, що фанати тут же помічають те, чого нема насправді.

Настя Каменських

Потап и Настя Каменских
Потап і Настя Каменських

Як тільки NK на всю країну зізналася, що виходить заміж за Потапа, її стали регулярно підозрювати у вагітності. Варто Насті надіти вільну майку замість облагяючого плаття або купальника, як підозри наростають з новими силами. Цікаво, що зіркове подружжя ніяк не коментують ці чутки, так що час покаже.

Тіна Кароль

Тина Кароль
Тіна Кароль

У цьому випадку на думку про поповнення фанатів наштовхують здогадки про роман Тіни з Даном Баланом. Потенційна парочка цю інформацію не підтверджують, не заперечують, а сама Кароль регулярно радує аудиторію фотографіями, на яких видно її підтягнутий животик.

Ані Лорак

Ани Лорак
Ані Лорак

Після розлучення з турецьким бізнесменом співачка недовго сумувала на самоті. Лорак почала зустрічатися з молодим продюсером Єгором Глєбом, причому вони досі перебувають у відносинах. Судячи по каблучці на безіменному пальці артистки, користувачі мережі впевнені в одному — вона вагітна.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофеева
Надя Дорофєєва

Поки що солістка групи «Время и стекло» регулярно знаходиться в положенні. Шанувальники вже не можуть дочекатися, коли ж у них з чоловіком Володимиром Дантесом з’являться діти.

Колись Надя вийшла в світ не у самій вдалій сукні, що породило хвилю чуток про вагітність, а іноді вона і сама підбурює аудиторію ось такими фото.

Ксенія Собчак

Ксения Собчак
Ксенія Собчак

Якби здогади про прийдешнє поповнення Ксенії кожен раз опинялися б правдою, журналістка, політик і громадський діяч була б самою багатодітною матір’ю у всьому російському шоу-бізнесі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.