Джигурда заявив про невинність Єфремова біля будівлі суду: «Михайло не сидів за кермом. Я провів розслідування»

Скандально відомий актор Микита Джигурда заявив про невинність Єфремова прямо на очах у натовпу журналістів поруч з будівлею суду. Він показав пресі фотодокази непричетності Михайла до смертельного ДТП.

Артист вказав на тиск, який чинять на захисника зіркового підсудного Ельмана Пашаєва, і назвав його свавіллям. Звичайно, все це відбувалося у властивій Джигурді манері — голосно, з залученням уваги і вигуками неприємних висловлювань на адресу адвокатів потерпілих.

Михаил Ефремов на суде по делу о ДТП
Михайло Єфремов на суді у справі про ДТП

За словами 59-річного Микити Борисовича, він провів власне розслідування і з’ясував, що Михайла Єфремова не було на водійському сидінні. Після цього король епатажу почав скандувати гасло на підтримку колеги по цеху:

«Міша наш не винен, не сидів він за кермом. Серп і молот всім тим в зад, хто влаштував цей дурдом».

Никита Джигурда
Микита Джигурда

Цікаво, що за первісною версією Джигурда вважав, що Єфремову в алкоголь підмішали речовини і це було не що інше, як замах на життя російського артиста.

Микита уточнив, що знайшов дані про наявність в крові винуватця аварії ще й сліди сильнодіючого снодійного, крім всього іншого:

«Зауважте, нічого про це не говорилося. За планом тих, хто напоїв його підмішаним напоєм, Михайло повинен був загинути», — пояснив він.

Адвокат Ефремова Эльман Пашаев
Адвокат Єфремова Ельман Пашаєв

Нагадаємо, ввечері 8 червня Єфремов в нетверезому стані влаштував ДТП на Садовому кільці, виїхавши на зустрічну і зіткнувшись з фургоном. Водій останнього помер на наступний ранок після того, що сталося через втрату крові.

Актора посадили під домашній арешт і зараз йде судовий процес по справі, але вчора її розгляд було призупинено. Михайла прямо з будівлі суду винесли на носилках без свідомості — артисту різко стало погано.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.