Зірки, які виступають за ЗСЖ і сидять на правильному харчуванні: ніякого хліба і солодкого

Правильне харчування - секрет не тільки стрункої талії, але і чистої здорової шкіри.

Саме тому багато хто відмовляється від мучного, жирного і солодкого на користь здоров’я. Особливо це актуально серед зірок, які хочуть залишатися красивими і молодими якомога довше. Сьогодні ознайомимося з підбіркою знаменитостей, які не їдять після шести і можуть без праці встояти перед апетитним чізкейк з вітрини.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Чудова російська красуня впевнена – повітря і правильна їжа – основа міцного здоров’я. Напевно, саме в цьому і полягає секрет її сліпучої привабливості. Співачка їсть маленькими порціями, а в її меню багато білка і води. Основна страва Віра вживає на обід, а сніданок повинен бути максимально легким. Її раціон складається з риби, яєць, овочів.

Дженіфер Лопес

Дженіфер Лопес
Дженіфер Лопес

Пп – модна течія не тільки для місцевих зірок, але і для знаменитостей світового рівня. Вона прибрала зі свого меню все рафіновані продукти, замінивши їх на зелень. Кожен день дівчата починається з протеїнового коктейлю. Улюблені ласощі – коктейлі з меду і ягід.

Дженіфер Еністон

Дженіфер Еністон
Дженіфер Еністон

З кожним днем Еністон стає все красивішою. У Голлівуді вона вважається одним з головних адептів ПП. Овочі замінили всі шкідливі продукти в раціоні актриси. Ніяких хліба, пасти і солодкого.

Її раціон базується виключно на продуктах природного походження. Крім того, Еністон стверджує – харчується не по часу, а за власними відчуттями.

Світлана Ходченкова

Світлана Ходченкова
Світлана Ходченкова

Мила блондинка з чистим обличчям і підтягнутою фігурою. Це все тому, що дівчина не вживає нічого жирного / гострого / калорійного. Також вона на тривалий час відмовилася від м’яса.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.